Slim

Slim
Slim
900din. Uključen porez
SKU:  
Dostupnost: Na zalihama
Količina: 30 komada
Količina:  
Dodaj u listu za poređenje | Dodaj proizvod u vašu listu želja

Slim 30kapsula.Vitalis

     Vitalis Slim je prirodni preparat koji se preporucuje kao dodatak svakodnevnoj ishrani osobama u stanjima povecane telesne tezine,celulita,usporenog metabolizma,lose cirkulacije,velike kolicine slobodnih radikala.
     Vitalis Slim tablete za mršavljenje omogućavaju vam da do željene kilaže dođete efikasno i brzo, ali na prirodan način, jer jedino tako ne ostaju posljedice po zdravlje. Vitalis Slim sadrži jedinstvenu formulu koja osigurava efikasno mršavljenje na zdrav i prirodan način. Brzo i prirodno mršavljenje također će vam pružiti osećaj samopouzdanja, sigurnosti, optimizma i jedan izuzetan osećaj uspjeha kada vidite da se kilogrami na vagi smanjuju. Na taj način postižemo dugotrajne efekte u regulaciji tjelesne težine, jer i ubuduće, po prestanku korišćenja Vaš apetit se smanjuje, pa se izgubljeni kilogrami neće vratiti.
       Vitalis Slim tablete su potpuno prirodan proizvod, čiji jedan od aktivnih sastojaka Citosan, iz rakova i školjki, a ponaša se kao spužva za masnoće, upija ih i pretvara u neprobavljivu tvar koja putem stolice izlazi iz organizma. Bromelin, enzim iz ananasa, sprječava apsorpciju masnoća koje ste pojeli tokom obroka prije nego organizam počne pohranjivati te masnoće po tijelu. Još jedan od bitnih sastojaka je velika količina divljeg limuna, koji osigurana idealan metabolizam i olakšava sagorjevanje masnoća iz već postojećih masnih naslaga.
         Pored svega navedenog, Vitalis Slim štiti krvožilni sustav, povećava njihovu elastičnost, smanjuje razinu kolesterola, stimulira imunološki sustav i neutralizira mnoge štetne tvari koje cirkuliraju krvotokom za vrijeme procesa mršavljenja. Kao dodatni efekt poboljšanja rada krvotoka i smanjivanja kilograma je vidljivo smanjenje celulita.
      Nacin upotrebe:3 puta na dan pola sata pre obrokauz 2 case vode.
       
            

Nema komentara o ovom proizvodu.


NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo Vas kliknite ovde da se prijavite na Vaš nalog i da napiše mišljenje.

Pratite nas na drustvenim mrezama:

facebook    twitter


clear-bug-div
Obaveštenja o proizvodu
Kaži prijatelju
 
Kaži prijatelju za ovaj proizvod.
Valute
Popularni termini za pretragu.